Přejít k navigační liště

Zdroják » Různé » OnTheRoad spouští jako jeden z prvních v ČR propojení s Facebook Connect

OnTheRoad spouští jako jeden z prvních v ČR propojení s Facebook Connect

Články Různé

[Tisková zpráva] Tým OnTheRoad (www.OnTheRoad.to) spouští jako jeden z prvních v ČR propojení s Facebook Connect, které uživatelům umožní přihlásit se na OnTheRoad cestovatelský deník stejnými přihlašovacími údaji, jaké používají na Facebooku.

Již před pár týdny představil tým OnTheRoad novou aplikaci, která umožňuje propojení cestovatelského deníku přímo s účtem služby Facebook. Všechny články, které uživatel zveřejní ve svém cestovatelském deníku, se automaticky objeví na Facebook zdi doplněny obrázky nebo videi.

Tým OnTheRoad přináší další skvělou novinku: Propojení s Facebook Connect. Hlavními výhodami pro uživatele Facebook Connect je možnost jednotného přihlášení na různé webové stránky a sdílení obsahu těchto webových stránek s přáteli na síti Facebook. Uživatelé se tak nyní mohou přihlásit na OnTheRoad stejnými přihlašovacími údaji, jaké používají na Facebooku, a zkrátit tak celkový přihlašovací  proces na pár kliknutí. Propojení s Facebook Connect je opravdu jednoduché a je uživateli nabídnuto hned při přihlašování. Tým OnTheRoad zaintegroval Facebook Connect i do nové verze své iPhone aplikace, která bude k dispozici v Apple „App Store“ během pár týdnů.

„Třebaže v České republice jsou sociální sítě stále ještě na začátku, čísla ze světa mluví jasně, Facebook se stal nedávno třetí největší webovou stránkou na světě. I z tohoho důvodu jsme se rozhodli jít zatím nevyšlapanou cestou a dát našim uživatelům možnost propojit svůj cestovatelský deník s populární sítí Facebook,“ řekl Michal Bláha, majitel serveru pro cestovatele OnTheRoad, a doplnil: „S vývojem aplikace jsme zatím na úplném začátku. Facebook Connect nabízí mnoho zajímavých možností, kterých bychom rádi v budoucnu využili. Jedná se především o vzájemné propojení komentářů nebo celkové přenesení Facebook online identity k nám do systému. Aplikaci dále hodláme zlepšovat i na základě jednotlivých podnětů našich uživatelů.“

Komentáře

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentářů
Inline Feedbacks
View all comments

Enum a statická analýza kódu

Mám jednu univerzální radu pro začínající programátorty. V učení sice neexistují rychlé zkratky, ovšem tuhle radu můžete snadno začít používat a zrychlit tak tempo učení. Tou tajemnou ingrediencí je statická analýza kódu. Ukážeme si to na příkladu enum.