Přejít k navigační liště

Zdroják » Konference IDF 2010: akce, kde by žádný webový vývojář neměl chybět

Konference IDF 2010: akce, kde by žádný webový vývojář neměl chybět

Články Nezařazené ‐

AJAX, Framework, Javascript, PHP, NOSQL, RIA, či Silverlight – výrazy pro běžného uživatele neznámé, ale pro vývojové pracovníky denně v praxi používané.

O těchto tématech, ale nejen o nich, se bude hovořit na konferenci Internet Developer Forum 2010. Na akci vystoupí přední odborníci, kteří znají tyto oblasti z každodenní práce, a mohou tak nabídnout neocenitelné praktické zkušenosti.

IDF konference logo

Ve středu 7. dubna 2010 se v Národní technické knihovně v Praze koná odborná konference s názvem Internet Developer Forum 2010. Jde o celodenní akci určenou primárně pro webové vývojáře, kteří se zajímají o nové technologie a chtějí se o nich dozvědět více.

Kromě hlavního proudu prezentací předních expertů z oblasti vývoje nabídne program i pásmo workshopů, během nichž budou mít účastníci možnost v menší skupině probrat s přednášejícími konkrétní problémy z praxe a diskutovat nad praktickými ukázkami. Půjde tak o intenzivní praktický trénink, který jistě ve své další práci oceníte!

Máte-li zájem o účast na této konferenci, registrujte se prostřednictvím online formuláře na stránkách konference. 

Vybíráme z programu:

  • Třídy, dědičnost a OOP v Javascriptu – Daniel Steigerwald, autor API pro AMapy.cz
  • Jak tvořit interaktivní AJAXové aplikace za použití Nette Framework a PHP – David Grudl
  • NOSQL databáze a mýty, které kolem nich panují – Honza Král
  • Budoucnost internetových aplikací: co by jejich vývojáři potřebovali? – David Grudl, Jiří Knesl, Daniel Steigerwald, Adam Fendrych, David Šmehlík, moderuje Petr Koubský (panelová diskuse)

Workshopy:

  • Silverlight mimo webový prohlížeč – Štěpán Bechynský, Microsoft
  • Analýza výsledků uživatelského testování – Adam Fendrych, Dobrý web
  • Vývoj aplikací pro Facebook – Jiří Dolejš, Fleveo
  • Vývoj aplikací pro iPhone/iPod Touch – Petr Reichl, Coditive (autor oceňované aplikace Cookmate)

Průběžně aktualizovaný program je k dispozici na stránkách konference. Akce je určena pro odbornou veřejnost, která se pohybuje v oblasti webového vývoje, manažery vývojových oddělení, vývojáře, projektové manažery IT firem a v neposlední řadě i odborné novináře.

Konferenci zaštiťuje magazín Zdroják.cz.

Komentáře

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentářů
Inline Feedbacks
View all comments

Enum a statická analýza kódu

Mám jednu univerzální radu pro začínající programátorty. V učení sice neexistují rychlé zkratky, ovšem tuhle radu můžete snadno začít používat a zrychlit tak tempo učení. Tou tajemnou ingrediencí je statická analýza kódu. Ukážeme si to na příkladu enum.