Přejít k navigační liště

Zdroják » Různé » Spoják – týden druhý. GHIDRA od NSA, DocumentDB od Amazonu a privátní repozitáře od GitHubu. A tím nadílka nekončí.

Spoják – týden druhý. GHIDRA od NSA, DocumentDB od Amazonu a privátní repozitáře od GitHubu. A tím nadílka nekončí.

Články Různé

Heslovitě: GHIDRA. mkcert. Github má free private repozitáře. Atom 1.34. Nejlepší baterie. CES 2019. Homebrew 1.9.0 a Linuxbrew. DNS-over-TLS u Googlu. Amazon DocumentDB. Česká kyber-armáda. Spleen. Fromjs. Dejavu 3.0. Magic grid. Arm Forge pro Python.

Nálepky:

Denně na vás chrlíme hromadu zpráv po našem twitteru @zdrojak. Jednou týdně vám ty nejdůležitější pěkně spojíme a vydáme Spoják. Toto je druhé číslo. Dnes s dotazy čtenářů na konci.

📬 Nad dotazy čtenářů 📬

Je možné číst vaše zprávy na Twitteru i jinak? Třeba přes RSS? Ať mám přehled, co už jsem četl a co ne.

Ano, pro RSS existují služby jako TwitRSS.me nebo FetchRSS, které můžete použít. Netestovali jsme je – dejte vědet, jak vám fungují.

Jinou možností je automatizace, té kolem Twitteru existuje hodně. Kupříkladu IFTT má pro Twitter připravenu řadu akcí. Není to zrovna RSS, ale pomocí akcí mezi Twitterem a emailem si můžete naše zprávy posílat do mailové složky a mít přehled, co jste už četli.

Další Spoják tu najdete za týden. A zprávy najdete každý den na twitteru @zdrojak.

Chybí vám tu něco? Hodťe odkaz do komentářů.

Komentáře

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentářů
Inline Feedbacks
View all comments

Enum a statická analýza kódu

Mám jednu univerzální radu pro začínající programátorty. V učení sice neexistují rychlé zkratky, ovšem tuhle radu můžete snadno začít používat a zrychlit tak tempo učení. Tou tajemnou ingrediencí je statická analýza kódu. Ukážeme si to na příkladu enum.