Přejít k navigační liště

Zdroják » WebTop100: Vše, co jste chtěli vědět o redesignu webu, ale báli jste se zeptat

WebTop100: Vše, co jste chtěli vědět o redesignu webu, ale báli jste se zeptat

Články Nezařazené ‐

Případová studie redesignu webu Telefónica O2. Redesign webu rychle a bez dohadování. Redesignem k výrazně vyššímu výkonu. Trendy firemních webů pohledem poroty soutěže WebTop100.

Registrujte se a dozvíte se víc!

Odborná konference WebTop100 je každoroční událost pořádaná pod vlajkou projektu WebTop100 s již desetiletou tradicí, kde uznávaní specialisté v oblasti tvorby webu a marketingu představují své inspirativní názory a inovativní postupy se zaměřením na využití internetu v podnikání. Konferenci pořádá konzultační agentura Dobrý web ve spolupráci se společností IBM. Přednášky, které se na konferenci objevují, jsou určeny pro:

  • profesionály zabývající se tvorbou webu,
  • marketingové specialisty,
  • a odbornou veřejnost.

Kdy? 25. října 2011 od 9:00 hodin (registrace 8:30)

Kde? Kongresové centrum U Hájků, Na Poříčí 42, Praha 1

Proč jít na konferenci WebTop100?

  • Naučíte se redesign od úspěšných.
  • Vyslechnete 3 případové studie: redesign webu Telefónica O2 a další.
  • Získáte tipy a rady pro vlastní redesign – prostor pro diskusi a konzultace s odborníky.
  • Google a Seznam vám prozradí, co chystají pro internetové marketéry.
  • Odborníci poradí jak (ne)dělat: grafiku webu, použitelný web, technické řešení, internetový marketing.

Můžete se těšit například na přednášku Jiřího Suchého (LMC, dříve Telefónica O2) o jednom z nejsložitějších redesignů webu v ČR, nebo prezentaci Petra Štědrého (Dobrý web), který vás seznámí s tím, jakých pěti chyb byste se při redesignu určitě měli vyvarovat

Téma letošní konference nese ryze praktický název „Případ od případu“ – aneb série případových studií o redesignu webů. Program konference je rozdělen na tři tematické bloky:

  • Redesign webu (dopolední řada přednášek a odpolední diskusní fórum),
  • Budoucnost internetového marketingu v ČR,
  • Shrnutí výsledků soutěže WebTop100 pohledem poroty.

Doporučujeme:

  • blok Redesign a diskusní fórum – dozvíte se to nejcennější – zkušenosti jiných a poučení z jejich chyb.

Více informací naleznete na webu konference, kde je také k dispozici průběžně aktualizovaný program a kde se můžete registrovat.

Generálním partnerem konference je společnost IBM. Roli hlavních partnerů zaujali korporace ACTIVE24 a český internetový vyhledávač Seznam.cz. Partnery konference jsou společnost Gemius a nezávislá členská síť TUESDAY Business Network. Produktovým partnerem je iNETPrint, společnost poskytující prezentačních materiály a propagační předměty. Mediálními partnery jsou server pro podnikatele, malé a střední podniky, účetní a daňové poradce Podnikatel.cz, týdeník Marketing&Media a měsíčník TREND Marketing. Konference je pořádána konzultační agenturou Dobrý web, působící pod vlajkou společnosti Internet Info.

Komentáře

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentářů
Inline Feedbacks
View all comments

Enum a statická analýza kódu

Mám jednu univerzální radu pro začínající programátorty. V učení sice neexistují rychlé zkratky, ovšem tuhle radu můžete snadno začít používat a zrychlit tak tempo učení. Tou tajemnou ingrediencí je statická analýza kódu. Ukážeme si to na příkladu enum.