Přejít k navigační liště

Zdroják » Tiskové zprávy » WebExpo zveřejnilo program, vystoupí hvězdy z MailChimpu, Slacku, Twitteru i Googlu

WebExpo zveřejnilo program, vystoupí hvězdy z MailChimpu, Slacku, Twitteru i Googlu

Články Tiskové zprávy

Konference WebExpo 2015 odtajnila další hvězdné zahraniční spíkry, kteří přijedou 19. a 20. září do Prahy. Na webových stránkách webexpo.cz byl při této příležitosti zveřejněn také program konference. Účastníci si tak již nyní mohou začít plánovat, jaké přednášky si v paláci Lucerna a v kině Světozor nenechají ujít.

Na letošním WebExpu potkají návštěvníci spíkry z firem, jako jsou Twitter, Slack, Apiary, Rockaway, Avast, Google, Microsoft, Parallax, Facebook, BBC, SoundCloud, Skype a mnoho dalších.

Kromě již známých hvězdných jmen, jako jsou například Jeremy Keith, Cennyd Bowles, Brandon Velestuk, Sean Gaddis, Dominika Blackappl nebo Eduard Kučera, se v Praze letos objeví další experti na internetový business, design a development. Američan Gregg Bernstein, který vede kvalitativní výzkum ve společnosti MailChimp, se ve své přednášce „Full Stories“ zaměří na způsoby, jak co nejlépe pracovat s informacemi z big data a řekne, jakou roli sehrává kontext v uživatelském a produktovém výzkumu. Podělí se zároveň o metody, které pomohou nastavit vývoj produktů s ohledem na dostatek cenných informací.

Z Dánska přijede Michael Leander, marketér, trenér, konzultant a zakladatel firmy Markedu. Své vystoupení „5 Ways to Your Greatest Marketing Hits with BASS“ zaměří na doporučení, díky kterým lze dosáhnout těch nejlepších marketingových výsledků propojením businessu, umění a vědeckých poznatků. Michael řídil několik veřejných i soukromých společností. Pomáhal globálním korporacím i začínajícím startupům na cestě k úspěchu.

Cole Mercer je sice rodák z USA, ale přijede z Německa, kde pracuje pro firmu SoundCloud jako Senior Product Manager. „Defining Product Success: Using the HEART Metrics Framework“, tak nazval svou přednášku, v níž bude definovat úspěšnost měřenou pomocí správných produktových metrik. Tohoto spíkra by si neměli nechat ujít UX designéři ani produktoví manažeři.

Britská programátorka Rachel Willmer vzbudila v IT světě pozdvižení svým webem Luzme, který poskytuje cenová srovnání e-booků. Dva roky pracovala na datovém řešení typu real-time a podělí se o své zkušenosti v rámci přednášky „Why I chose Firebase to add Real-Time Data to Luzme“.

Komentáře

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentářů
Inline Feedbacks
View all comments

Enum a statická analýza kódu

Mám jednu univerzální radu pro začínající programátorty. V učení sice neexistují rychlé zkratky, ovšem tuhle radu můžete snadno začít používat a zrychlit tak tempo učení. Tou tajemnou ingrediencí je statická analýza kódu. Ukážeme si to na příkladu enum.