Přejít k navigační liště

Zdroják » PR Články » WebExpo 2012 se blíží! Co byste si neměli nechat ujít?

WebExpo 2012 se blíží! Co byste si neměli nechat ujít?

Články PR Články

Hltáte nové webové technologie, stále zkoušíte inovátorské způsoby programování? Patrně se tedy již nemůžete dočkat největší události roku. WebExpo Prague 2012 odstartuje již příští týden a rozhodně byste tam neměli chybět. Bude velkolepější než loni. Zajímá vás, na co se můžete těšit?

Nálepky:

Ani vývojáři webových aplikací nemají na růžích ustláno. Pokud zakrníte u jedné technologie, kterou považujete za tu nejdokonalejší na zemi, a nikdo vás nepřesvědčí o opaku, dříve či později narazí kosa na kámen. Nenechte se předběhnout mladými kreativními programátory s velkou chutí a neustále se vzdělávejte a objevujte možnosti, které vám vývoj zjednoduší.

Během roku je zpravidla těžké věnovat se v pracovní době studiu nových informací. Proto využijte této příležitosti a zaregistrujte se ještě dnes na již v pořadí pátý ročník největší IT konference ve střední Evropě. WebExpo se koná příští týden ve dnech 20. – 22. 9. a poskytne vám souhrnně informace za uplynulý rok. Setkejte se s dalšími webovými vývojáři, webdesignery a dalšími lidmi co mají co do činění s tvorbou webu.

Významná jména domácí i zahraniční scény

Tradicí WebExpa se stali zahraniční hosté a ani letošní ročník nebude výjimkou. Sebastian Bergmann, spoluzakladatel thePHP.cc, vám ukáže, jak efektivně vytvářet testovací metody pomocí PHPUnit.

Prahu navštíví také Aarron Walter, autor několika knih zabývajících se webdesignem, šéf UX týmu v MailChimpu, nebo Ben Kamens, hlavní vývojář ve společnosti Khan Academy.

Stálicí WebExpa je Karel Minařík, který se letos zaměří na řízenou instalaci a konfiguraci serveru na cloudové platformě za pomocí nástroje Chef. David Grudl provede osvětu ohledně návrhového vzoru Dependency Injection, a pokud stále tápete nad významem programovacího jazyku Dart, Filip Hráček z Googlu vám rád zodpoví vaše všetečné otázky.

Kromě světových a uznávaných kapacit se na konferenci potkáte také s dalšími vývojáři, se kterými můžete prodiskutovat své myšlenky, případně najdete investora pro svůj projekt. Rozhodně je na co se těšit, proto neváhejte a rezervujte si poslední volná místa, protože na WebExpo Prague 2012 nesmíte chybět.

Vývojáři všech zemí spojte se

Již předchozí ročníky ukázaly, že je tento formát nad míru úspěšný a letošní ročník bude mít na co navazovat. Charakteristika a zaměření na širokou škálu oblastí týkajících se tvorby webu zůstává zachována. Opět se můžete těšit na Development hall, Design hall a Business hall a přednášející ze svých oborů. Nebude chybět ani Job hall s aktuální nabídkou pracovních příležitostí, kde si rovněž budete moci popovídat s odborníky na slovo vzatými z řad partnerů konference.

Staňte se Netwok_Kingem

Hlavní nosnou myšlenou letošního WebExpa se stane networking. Ještě více příležitostí pro seznámení se s novými lidmi a získání nových cenných kontaktů. Každý registrovaný účastník konference získá svoji online identitu, pomocí které bude moci komunikovat s ostatními. Snadno si tak můžete domluvit schůzku ve vyhrazených místech s fontánami s kávou a bohatým občerstvením.

WebExpo nebude jen o programování, ale letos mnohem více o možnosti setkat se s přáteli a navázat nové kontakty. Pokud vás některá přednáška o vývoji zaujme natolik, že byste chtěli s přednášejícím hovořit osobně, na WebExpu budou tzv. Speakers‘ corners, kde můžete diskutovat o proběhlých přednáškách. Chcete využít příležitosti a představit ostatním svůj projekt nebo jen diskutovat na určité téma? Uspořádejte si vlastní Mini Barcamp.

Komentáře

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentářů
Inline Feedbacks
View all comments

Enum a statická analýza kódu

Mám jednu univerzální radu pro začínající programátorty. V učení sice neexistují rychlé zkratky, ovšem tuhle radu můžete snadno začít používat a zrychlit tak tempo učení. Tou tajemnou ingrediencí je statická analýza kódu. Ukážeme si to na příkladu enum.