Přejít k navigační liště

Zdroják » PHP » Videa přednášek z #posobota

Videa přednášek z #posobota

Články PHP

Proběhla březnová akce #posobota a tady najdete záznamy z jejích přednášek.

Milan Felix Šulc – Serverless Phpstan Playground

Používáte PHPStan? Zkoušíte si projet kód přímo v prohlížeči? Rád bych vám ukázal, jak si naimplementovat PHPStan playground za pár minut, zdarma a s využitím open source nástrojů. Stay tuned. Stay serverless.

Vojta Staněk – Contember jako headless administrace pro Nette

Tvorba administrací pro weby je zbytečně náročná. Contember vám umožní jednoduše vytvořit administraci pro váš obsah na míru. Data můžete načítat pomocí GraphQL nebo třeba Nextras ORM.

Markéta Horáková – Stress Less a taky Les

Může být stres můj kámoš? Proč mi návody na jeho snížení nefungovaly a co jsem musela udělat k jeho zvládání a sladkému spánku.

Martin Zlámal – PHP less

I’ve always been a big fan of Nette. But over time, I gradually replaced Latte for React and PHP for Rust. I will show you the first part: how to start with React super quickly (aka what I wish I knew when I was starting).

Petr Hejna – Google less

If it’s free, YOU are the product. Take back your data sovereignty. De-google yourself.

Honza Kuchař – Továrna na průšvih

…když jsou všechny objekty serializovatelné. Rozvaha o tom, jak je jednoduché se střelit do nohy, když jsou všechny objekty v PHP serializovatelné. A co s tím? composer: grifart/non-serializable

Karel Dytrych – Office less

Co nás pandemie naučila o práci na dálku? Jak se s tím vypořádal třeba Google? A jak to bude dál…

Komentáře

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentářů
Inline Feedbacks
View all comments

Enum a statická analýza kódu

Mám jednu univerzální radu pro začínající programátorty. V učení sice neexistují rychlé zkratky, ovšem tuhle radu můžete snadno začít používat a zrychlit tak tempo učení. Tou tajemnou ingrediencí je statická analýza kódu. Ukážeme si to na příkladu enum.