Přejít k navigační liště

Zdroják » PR Články » Soutěž s IBM

Soutěž s IBM

Články PR Články

Celý týden můžete soutěžit společně s firmou IBM o legendární zápisníky Moleskine s jejich logem. Stačí napsat správné odpovědi, nejpozději do 10. dubna je zaslat na adresu redakce@zdrojak.cz a doufat, že to budete právě vy, kdo získá kapesního krasavce na poznámky všeho druhu.

Nálepky:

Server Zdroják.cz a společnost IBM Česká republika, spol. s r. o. zvou k účasti v soutěži o diáře Moleskine.

Soutěžte se Zdroják.cz a IBM Česká republika a sedm z vás vyhraje kapesní zápisníky značky Moleskine (velikost 9×14 cm, barva černá)

Tématem soutěže jsou technologie společnosti IBM.

Vaše příspěvky posílejte na mailovou adresu redakce@zdrojak.cz. Soutěž probíhá do půlnoci 13. dubna. Výherce vyhlásíme na serveru Zdroják.cz v pátek 15. 4. 2011.

Otázky

Otázka 1

Součástí velkého množství řešení firmy IBM je na technologické úrovni i enterprise aplikační server, jehož community edition verzi si můžete zdarma vyzkoušet. Tento server se jmenuje:

a) Informix

b) Websphere

c) Admosphere

Otázka 2

Koncept „chytřejší planety“ charakterizuje pohled na propojení technologií a nových trendů, které ovlivňují způsob fungování současného světa a které vedou k zachování udržitelného rozvoje a k efektivnímu nakládání se zdroji. S tímto konceptem je spojena i seriozní hra z dílny IBM, která se nazývá:

a) City One

b) Jeopardy

c) Pulse

Otázka 3

Ukázkou schopností pokročilých technologií a analytických nástrojů bylo nedávné vítězství počítačového systému vyvinutého IBM v americké obdobě soutěže „Riskuj“. Tento počítač měl na monitoru stylizované logo konceptu „Chytřejší planeta“ a jeho jméno bylo:

a) Marvin

b) Deep Blue

c) Watson

Podmínky soutěže

  1. Text prosím posílejte ve formě:
    • Jméno účastníka
    • Kontaktní údaje (telefon, e-mail, korespondenční adresa)
    • Odpovědi na otázky soutěže

    na mailovou adresu redakce@zdrojak.cz nejpozději do půlnoci 13. 4. 2011, do předmětu e-mailu vyplňte: Soutěž s IBM.

  2. Podmínkou zařazení do soutěže je uvedení vašeho jména, v zájmu zachování anonymity ho můžeme na vaše přání v případě publikování změnit.
  3. Z odpovědí splňujících podmínky ankety vylosujeme sedm výherců, jejichž jména zveřejníme 15. 4. 2011 na serveru Zdroják.cz, výherce budeme nejpozději 18. 4. 2011 kontaktovat na jejich e-mailové adrese.
  4. Soutěž je jednokolová. Z obdržených správných odpovědí, které pošlou účastníci soutěže, zástupci firem určí vítěze losováním.
  5. Po vyhodnocení soutěže obdrží výherci ceny od společnosti IBM Česká republika, spol. s r.o., které budou zaslány na dohodnutou adresu. Výherci, kteří se do 30 dnů o cenu nepřihlásí, ztrácejí na výhru nárok. Ceny nejsou právně vymahatelné
  6. Z účasti v soutěži jsou vyloučeni všichni zaměstnanci, jakož i jejich příbuzní, pořádajících společností, kterými jsou Internet Info, s.r.o. a IBM Česká republika, spol. s r.o.

Komentáře

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentářů
Inline Feedbacks
View all comments

Enum a statická analýza kódu

Mám jednu univerzální radu pro začínající programátorty. V učení sice neexistují rychlé zkratky, ovšem tuhle radu můžete snadno začít používat a zrychlit tak tempo učení. Tou tajemnou ingrediencí je statická analýza kódu. Ukážeme si to na příkladu enum.