Přejít k navigační liště

Zdroják » PR Články » Pozor na nesolidní věřitele

Pozor na nesolidní věřitele

Články PR Články

V současné době je nabídka bankovních i nebankovních věřitelů natolik široká, že si snadno vyberete takového, který vás nedostane do neřešitelné situace.

Říká se, že zoufalí lidé dělají zoufalé činy. Platí to pochopitelně i v oblasti vyřizování půjček a úvěrů. První zklamání se může dostavit už v bance, u které budete žádat finanční pomoc a ona vám nevyhoví. 

Většinou se to stává z důvodů záznamů v registrech dlužníků anebo nesplňujete požadavek na prokazatelné doložení příjmů. 

Mnoho lidí si v minulosti způsobilo problémy tím, že uvěřili podvodným firmám. Zde vždy doporučuje prozkoumat všechny možnosti třeba pomocí srovnávačů jakým je například Lundea. Z malého problému, který se dal snadno vyřešit, se tak stal skutečný problém, který měl za následek to, čeho se obávali nejvíce. A tím je exekuční příkaz

  • Jestliže vás banka jako klienta odmítla a vy potřebujete akutně finanční hotovost, pak využijte možnosti internetu. 
  • Hledat věřitele v inzertní rubrice místního plátku se rozhodně nevyplácí. 
  • Tito věřitelé se dají často přirovnat k lichvářům. 

Jejich praktiky jsou ale natolik dokonalé, že zprvu nic negativního nezaznamenáte. 

Jak postupovat při hledání vhodné půjčky

Prvním krokem by mohla být návštěva webu, kde jsou uvedeni bankovní poskytovatelé. A to i přesto, že banku nevyužijete. Dozvíte se zde, jaké jsou v současnosti podmínky pro poskytování úvěrů, a hlavně jaké jsou výše úrokových sazeb. Pokud využijete webový nástroj, kterým je hypoteční kalkulačka, pak máte jasno v několika minutách. 

  • Je zřejmé, že se úrokové sazby bankovních a nebankovních poskytovatelů budou odlišovat. 
  • Nebude to ale příliš markantní rozdíl. 

Vhodná nebankovní půjčka pro klienta, který má problém s doložením příjmů, bude zcela jistě taková půjčka, která je označena jako půjčka bez doložení příjmů. Poskytovatel po vás bude pochopitelně chtít údaje o vaší ekonomické situaci, ale prokázání bude jednodušší nežli v bance. 

  • Mnoho nebankovních poskytovatelů nabízí také možnost vyřízení přes moderní technologie. 
  • Online půjčka je tedy stále běžnější a žádanější. 

Enum a statická analýza kódu

Mám jednu univerzální radu pro začínající programátorty. V učení sice neexistují rychlé zkratky, ovšem tuhle radu můžete snadno začít používat a zrychlit tak tempo učení. Tou tajemnou ingrediencí je statická analýza kódu. Ukážeme si to na příkladu enum.