Přejít k navigační liště

Zdroják » Nominace do ankety Křišťálová Lupa 2010 v plném proudu

Nominace do ankety Křišťálová Lupa 2010 v plném proudu

Články Nezařazené ‐

První fáze hlasování v již pátém ročníku populární ankety Křišťálová Lupa 2010 byla spuštěna. Široká veřejnost může nominovat to nejlepší z českého Internetu v celkem jedenácti kategoriích. Hlasující mají zároveň příležitost vyhrát mobilní telefon Nokia N97 mini.

Oceňte internetové projekty a služby, které máte v oblibě, jste spokojeni s jejich úrovní, nebo je považujete za přínosné. Až do konce srpna můžete posílat své tipy do ankety Křišťálová Lupa 2010 – Cena českého Internetu, a to prostřednictvím nominačního formuláře na stránkách www.kristalova-lupa.cz/nominace/. Poté vybere expertní panel, složený z odborných novinářů, publicistů a blogerů, pět až deset nejčastěji nominovaných projektů a služeb, resp. osobností v každé kategorii a ty pak budou zařazeny do finálního hlasování veřejnosti, které začíná 20. září. V loňském ročníku se hlasování zúčastnilo na 82 tisíc internetových uživatelů!

Kategorie ankety zaznamenaly letos opět několik změn, které jsou reakcí na proměňující se zájmy internetových uživatelů. Jde především o nové kategorie Mobilní služba (projekty či služby podporující přístup z mobilních zařízení) a Dobrej nápad (netradiční, kreativní, praktické, užitečné, hezké nebo inspirativní řešení), ale také možnost nominovat v kategoriích Média a Mobilní služba více než jeden projekt. Podrobnosti o pravidlech soutěže si můžete přečíst přímo na stránkách ankety.

Hlasovat můžete v těchto kategoriích:

  • Vyhledávače a databáze
  • Komunikační služby
  • Sociální sítě
  • Publikační platformy
  • Internetové obchodování
  • Média
  • Mobilní služba
  • Dobrej nápad
  • Osobnost roku
  • Anticena
  • Projekt roku

Všichni hlasující, kteří se zapojí do nominační fáze, budou zařazeni do slosování o ceny, které poskytli partneři, mediální partneři a pořadatel ankety. Hlavní výhrou je mobilní telefon Nokia N97 mini, mezi dalšími cenami je například vstup na slavnostní vyhlášení ankety, které se uskuteční 25. listopadu 2010 v Divadle Archa. Večerem bude provázet již podruhé Tomáš Hanák, hosté se pak mohou těšit na vystoupení skupiny Vltava.

Odborná konference Czech Internet Forum 2010, mapující aktuální trendy na české internetové scéně a jejich využití v byznysu, která je s anketou Křišťálová Lupa již tradičně spjata, se letos uskuteční 11. listopadu 2010.

Projekt Křišťálová Lupa 2010 pořádá server Lupa.cz ve spolupráci s generálním partnerem společností Nokia Česká republika. Partnerem je společnost ACTIVE 24 a hlavním mediálním partnerem je týdeník Marketing&Media. Mediálně projekt podporují Aktuálně.cz, Blesk.cz, Centrum.cz, ČeskéNoviny.cz, ČRo 1 – Radiožurnál, ČT24, Dáma.cz, Deník.cz, E15.cz, eStránky.cz, Heureka.cz, iDNES.cz, Miton.cz, Novinky.cz, Proměňse.cz, Reflex, Seznam.cz a Živě.cz.

Komentáře

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentářů
Inline Feedbacks
View all comments

Enum a statická analýza kódu

Mám jednu univerzální radu pro začínající programátorty. V učení sice neexistují rychlé zkratky, ovšem tuhle radu můžete snadno začít používat a zrychlit tak tempo učení. Tou tajemnou ingrediencí je statická analýza kódu. Ukážeme si to na příkladu enum.