Přejít k navigační liště

Zdroják » PR Články » mDevCamp 2013: Největší česko-slovenská konference pro mobilní vývojáře

mDevCamp 2013: Největší česko-slovenská konference pro mobilní vývojáře

Články PR Články

Pokud chcete proniknout do hlubin vývoje aplikací a her pro Android, iOS, nebo Windows Phone, podívat se na odvrácenou stranu mobilních platforem, nebo zjistit jak na aplikacích vydělat opravdové peníze, navštivte mDevCamp 2013.

Mobilní aplikace jsou pro vývojáře stále přitažlivější, především kvůli tomu, že i z domova může šikovný programátor vytvořit aplikace, které se dostanou k milionům uživatelů po celém světě.

Pokud chcete proniknout do hlubin vývoje aplikací a her pro Android, iOS, nebo Windows Phone, podívat se na odvrácenou stranu mobilních platforem, nebo zjistit jak na aplikacích vydělat opravdové peníze, navštivte mDevCamp 2013. Konferenci navazující na velmi úspěšný předchozí ročník s návštěvností přesahující 300 vývojářů ze všech koutů České Republiky i Slovenska.

mdevcamp pruh

Připraven je celodenní program rozdělený do tří sálů, který bude doslova nabitý zajímavými speakery a přednáškami. Těšit se můžete například na povídání o tom, jak se vyvíjí aplikace u slavných Madfinger Games, v podání Petra Benýška, David Vávra (Inmite) povypráví o vývoji pro Google Glass, Jan Ilavský a Vladimír Hrinčár (Hyperbolic Magnetism) představí blok o frameworcích pro vývoj mobilních her. Nahlédneme na pokročilá témata z vývoje pro iOS pohledem Roberta Vojty (Tapmates), nebo zkušenosti s monetizací nezávislých Android aplikací Tomáše Hubálka. Chybět nebude ale ani blok o přístupnosti mobilních aplikací napříč platformami, povídání Radka Pavlíčka, Daniela Kuneše (BIGLauncher) a dalších. A to ještě zdaleka není vše, několik dalších hvězdných speakerů bude na webu zveřejněno v průběhu nadcházejících týdnů.

Konference se odehraje v sobotu 25.5. v Praze, předprodej vstupenek bude zahájen už v průběhu tohoto týdne. Chcete-li být mezi prvními, kdo se o předprodeji dozví, registrujte se na webu mDevCamp.cz do newsletteru.

mDevCamp foto

Pořadatelem konference je společnost Inmite, hlavními partnery konference mDevCamp 2013 jsou Google ČR a Nadace Vodafone Česká republika. Hlavními mediálními partnery jsou portály SvetAndroida.cz a Zdroják.cz.

Další odkazy:

Komentáře

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentářů
Inline Feedbacks
View all comments

Enum a statická analýza kódu

Mám jednu univerzální radu pro začínající programátorty. V učení sice neexistují rychlé zkratky, ovšem tuhle radu můžete snadno začít používat a zrychlit tak tempo učení. Tou tajemnou ingrediencí je statická analýza kódu. Ukážeme si to na příkladu enum.