Přejít k navigační liště

Zdroják » Různé » Hledá se nejlepší hosting roku 2009

Hledá se nejlepší hosting roku 2009

Články Různé

[Tisková zpráva] Server Hostingy.cz připravuje soutěž o nejlepší webhosting tohoto roku TOP HOSTINGY 2009. Cílem soutěže je najít nejkvalitnější hostingové programy na českém trhu a pomoci zákazníkům při výběru poskytovatele webhostingových služeb. Hledání vítěze začne 28. září 2009.

Soutěž pořádá web Hostingy.cz, který nabízí přehled webhostingových a serverhostingových programů v České republice. Organizátoři by rádi přispěli ke zkvalitnění hostingových služeb v Česku. „Chceme zlepšit celkové povědomí o webhostingu, vyvrátit některé staré mýty, poskytnout uživatelům lepší informace a zároveň dát zpětnou vazbu hostingovým firmám,“ uvedl zakladatel www.hostingy.cz Lukáš Nevosád.

Nejlepší hosting se bude hledat ve třech kategoriích – webhosting PHP + MySQL, webhosting ostatní technologie a nejlepší nabídka VPS (virtuální servery). České a slovenské webhostingové společnosti mohou přihlásit program dle svého výběru do alespoň jedné kategorie nejpozději do 15. září. Hodnocení hostingů začne 28. září 2009.

Vítěze bude vybírat odborná porota složená z předních osobností českého internetu. Zasedne v ní například expert na programovací jazyk PHP Jakub Vrána, šéfredaktor webového magazínu Živě David Polesný nebo Aleš Janda, který provozuje monitoring serverů. Porota bude hodnotit mimo jiné snadnost zřízení hostingového programu, jeho parametry, cenu, možnosti administrace, dostupnost, výkon nebo zákaznickou podporu společnosti.

Kromě poroty se na výsledcích soutěže bude svým hlasováním podílet i veřejnost. Každý může podpořit svou oblíbenou webhostingovou firmu na adrese http://top.hostingy.cz, přičemž se zároveň zařadí i do slosování o věcné ceny. Vítězný hosting obdrží cenu veřejnosti.

Mimo to, že soutěž vybere nejlepší hosting roku, poskytne důležité informace i provozovatelům webhostingových služeb. Všechny zúčastněné firmy dostanou na konci soutěže podrobnou zprávu o tom, jak si jejich nabídka stojí ve srovnání s konkurencí a co by měly případně zlepšit. „Rádi bychom v soutěži pokračovali i v dalších letech. Díky závěrečné zprávě pro zúčastněné se dá předpokládat, že se kvalita přihlášených programů bude každý rok zlepšovat,“ dodal Nevosád.

Další informace o soutěži TOP HOSTINGY 2009 jsou k dispozici na http://top.hostingy.cz.

Komentáře

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentářů
Inline Feedbacks
View all comments

Enum a statická analýza kódu

Mám jednu univerzální radu pro začínající programátorty. V učení sice neexistují rychlé zkratky, ovšem tuhle radu můžete snadno začít používat a zrychlit tak tempo učení. Tou tajemnou ingrediencí je statická analýza kódu. Ukážeme si to na příkladu enum.