Přejít k navigační liště

Zdroják » Mobilní vývoj » Další ročník soutěže Calling All Innovators vyhlášen, na vítěze čeká investice až milion dolarů!

Další ročník soutěže Calling All Innovators vyhlášen, na vítěze čeká investice až milion dolarů!

Články Mobilní vývoj

[Tisková zpráva] Společnost Nokia vyhlašuje již třetí ročník soutěže o nejlepší software pro mobilní telefony pod názvem Calling All Innovators! Loni se soutěže zúčastnilo 1 700 vývojářů z 85 zemí. Letos v lokálním česko-slovenském kole čeká na vítěze 40 tisíc korun. V globálním kole jde o mnohem víc! Vítězové jednotlivých kategorií berou desetitisíce dolarů, cenou pro toho nejlepšího je milionová investice!

40 000 Kč – to je částka, kterou dostane na ruku vítěz česko-slovenského kola. K tomu se pojede na náklady společnosti Nokia podívat na světové finále soutěže Calling All Innovators. Druhé a třetí místo vyhrává 20 a 10 tisíc korun a k tomu si všichni výherci odnesou skvělý mobil.

Suma 50 000 USD je v globálním kole připravena pro tři vítěze průřezových kategorií – autory nejlepší mobilní počítačové aplikace, nejlepší aplikace pro Nokia N900 a nejlepší multiplatformové aplikace využívající nástroj Qt. Na vybranou aplikaci zaměřenou na lokální trh pak čeká 15 000 USD.

Dále tu jsou čtyři základní soutěžní kategorie: Ekologie, Zábava, Produktivita a Zlepšování života. První tři v každé z nich dostanou 30 000 USD, 15 000 USD a 5 000 USD, jejich aplikace se budou prodávat v Ovi Obchodu na exkluzivních pozicích a Nokia jim nabídne i další konzultace a podporu.

Samostatnou kategorii tvoří Growth Economy Venture Challenge. V ní Nokia hledá nápad, který by dokázal revolučním způsobem pomocí mobilu zlepšit životy lidí v rozvojových zemích. Jediný výherce získá investici od společnosti Nokia v podobě 1 milionu USD i její aktivní marketingovou a PR podporu. Vítězný nápad přitom musí obsahovat jasně definované poslání a business plán a musí cílit na nízkopříjmové oblasti světa.

Soutěže se může zúčastnit kdokoliv starší 18 let. Aplikace je možné přihlašovat do 10. 6. 2010 a to jak individuálně, tak týmově, případně i prostřednictvím firmy.

Více informací o globálním kole soutěže najdete na:

www.callingallin­novators.com/

Informace o českém kole soutěže jsou připraveny na:

www.callingallin­novators.com/czech

Více informací o Growth Economy Challenge se dozvíte na stránce: http://www.ca­llingallinnova­tors.com/ventu­re_challenge.as­px.

Komentáře

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentářů
Inline Feedbacks
View all comments

Enum a statická analýza kódu

Mám jednu univerzální radu pro začínající programátorty. V učení sice neexistují rychlé zkratky, ovšem tuhle radu můžete snadno začít používat a zrychlit tak tempo učení. Tou tajemnou ingrediencí je statická analýza kódu. Ukážeme si to na příkladu enum.