Přejít k navigační liště

Zdroják » PR Články » Veletrh práce pro zkušené programátory Jobs Dev 2017 doplní soutěže v programování

Veletrh práce pro zkušené programátory Jobs Dev 2017 doplní soutěže v programování

Články PR Články

2 500 programátorů z celé ČR se sejde v sobotu 8. dubna v Praze na Fakultě architektury ČVUT spolu s 200 firmami a několika programátorskými komunitami. Potkáte zde nové lidi a objevíte komunity, o nichž jste možná ani nevěděli. Zjistíte, jaké nároky mají velké firmy a zda by o vás měli zájem, nebo si s nimi rovnou na veletrhu domluvíte pohovor.

screen

Veletrh je obsahově zaměřený na zkušené programátory, ale otevřený je všem a registrace je zcela zdarma. Přijít, navázat kontakty, vzdělat se a zjistit, jak si stojí na trhu a v kariéře, může úplně každý. Zaregistrujte se včas na webu jobsdev.cz.

Proč by měl jít zkušený programátor na veletrh práce, když má nabídek práce sám dost?

  1. Protože veletrh doprovodí zajímavé odborné přednášky.
  2. Můžete se zúčastnit soutěží v programování. Ve hře je i 100 000 Kč.
  3. Setkáte se s programátory z celé ČR a získáte nové kontakty.
  4. Setkáte se se zástupci až 200 firem, ke kterým se sami jen tak nedostane.
  5. A k tomu všemu vás ještě čekají na stáncích každé firmy drobné soutěže o hardware, jídlo během celého dne, stánky programátorských komunit a snad i dostatek plyšových maskotů!

50 minipohovorů v jednom dni?

Organizátoři za vás osloví řadu velkých a pro vás zajímavých firem, se kterými se budete moci na veletrhu setkat. Budete tak mít příležitost mluvit s firmami, na něž byste sami třeba vůbec nesehnali kontakty. Velkou výhodou je to, že si sami vyberete, s jakou firmou se budete bavit. To vám dává možnost věnovat váš čas jen takovým firmám, které jsou pro vaši další kariéru krokem kupředu. Během jediného dne tak budete moci absolvovat klidně i 50 minipohovorů, ke kterým byste jinak potřebovali sami i půl roku.

Registrujte se na veletrh včas a zdarma teď hned!

Přednášky, soutěže i komunity

Veletrh doprovodí několik paralelních proudů přednášek. Pro každý z hlavních jazyků (Java, PHP, JavaScript, C++, C#, Python, SQL) budou vždy 2–3 přednášky a jedna velká soutěž, kde můžete změřit své síly a znalosti s ostatními programátory. Kromě cen z těchto soutěží (výherce čeká až 100 000 Kč) se budete moci zúčastnit slosování bezpočtu menších soutěží u každé firmy o hmotné ceny jako telefony, tablety, hardware a další. Pro méně rozšířené jazyky bude na veletrhu prostor pro jednotlivé přednášky a workshopy, pokud o ně ze strany komunity bude zájem.

Veletrh práce pro programátory Jobs Dev 2017
8. dubna 2017
Praha, Fakulta architektury ČVUT
Vstupné zdarma
Registrace na webu jobsdev.cz

Enum a statická analýza kódu

Mám jednu univerzální radu pro začínající programátorty. V učení sice neexistují rychlé zkratky, ovšem tuhle radu můžete snadno začít používat a zrychlit tak tempo učení. Tou tajemnou ingrediencí je statická analýza kódu. Ukážeme si to na příkladu enum.