Přejít k navigační liště

Zdroják » Co je User Experience? A jak je použitelný reálný život kolem nás?

Co je User Experience? A jak je použitelný reálný život kolem nás?

Články Nezařazené ‐

Ve dnech 22. a 23. června 2010 proběhne konference User Experience – Cesta k úspěšnému webu. Akce bude nabitá zajímavými informacemi z oblasti použitelnosti webu, chování uživatelů na webu a metod testování.

Své zkušenosti zde představí řada zahraničních expertů.

Konference User Experience – Cesta k úspěšnému webu se uskuteční v úterý 22. června 2010 v Konferen­čním centru CITY, kde proběhne tradiční přednášková část. Program bude pokračovat i následující den, 23. června 2010 formou dvou půldenních workshopů.

První den je určen především pro marketéry, provozovatele a majitele webů, kteří budou mít příležitost vyslechnout si řadu přednášek od předních odborníků a zúčastnit se dvou specializovaných a více prakticky zaměřených seminářů. Mezi hlavní témata bude patřit použitelnost webu, ergonomie, výzkum chování uživatelů na webu, design, či metody testování webu. Středeční workshopy potom budou zaměřeny hlavně na webmastery, designéry a UX profesionály, kterým přinesou spoustu zkušeností ze zahraniční praxe.

Registrujte se prostřednictvím online formuláře. Pro zájemce o balíček skládající se z konference plus některého z workshopů jsou připraveny zvýhodněné ceny.

Mezi účinkujícími je řada odborníků ze zahraničí, například prezident konzultační firmy Ul Wizards Jeff Johnson, User Experience Engineer společnosti SUN Microsystems Christian Jansen, či Director of User Experience z Flow Interactive Elisa del Galdo.

Zahraniční řečníci, kteří na akci vystoupí, jsou špičkoví profesionálové s mnohaletými zkušenostmi ve svém oboru. Pro účastníky akce bude jistě velice lákavé a také přínosné, mít tu možnost něco nového se od nich přiučit, či s nimi diskutovat o problémech, které řeší ve své firmě.

Kompletní program je k dispozici na stránkách konference. Aktuální informace a zajímavosti z přípravy konference jsou dostupné i v rámci sociálních sítí Facebook a Twitter.com.

Zajímavostí související s konferencí je také galerie chyb použitelnosti v našem reálném životě. Co všechno uživatelé „vychytali“ jako nepoužitelné?

Komentáře

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentářů
Inline Feedbacks
View all comments

Enum a statická analýza kódu

Mám jednu univerzální radu pro začínající programátorty. V učení sice neexistují rychlé zkratky, ovšem tuhle radu můžete snadno začít používat a zrychlit tak tempo učení. Tou tajemnou ingrediencí je statická analýza kódu. Ukážeme si to na příkladu enum.