Přejít k navigační liště

Zdroják » Tiskové zprávy » Česká Flashová komunita otevírá své znalosti ostatním

Česká Flashová komunita otevírá své znalosti ostatním

Články Tiskové zprávy

28. listopadu 2008 – Dnes byl spuštěn FlashPlatform.cz spojující blogy předních Flashových expertů. Své znalosti zde publikují ti nejlepší z české Flashové komunity. Projekt, spravovaný Flash Platform User Group Czech Republic, si klade za cíl zvýšit úroveň znalostí zájemců o Adobe Flash a zlepšit konkurenceschopnost českých Flash vývojářů ve světě. Flash Platform User Group Czech Republic pořádá pravidelné setkání, které pomáhají sdílet know‐how, možnosti, outsouring a radost z programování RIA aplikací (Rich Internet Applica6ons).

Nálepky:

Na své si přijdou více i méně pokročilí programátoři, kteří chtějí rozšírit své znalosti. IT odborníkům nabídne vhled do oblasti RIA programování. V neposlední řadě bude sloužit i firmám zajímajících se o využití technologií Flex a Flash při vývoji vlastních internetových aplikací. Vedle těchto známých vývojových platforem se zde budeme moci seznámit s dalšími z řady Adobe produktů, např. AIR, Flash Catalyst a DataServices (LiveCycle DS, BlazeDS).

Více informací přímo o projektu naleznete na adrese http://flashp­latform.cz. Informace o nově vzniklé Flash Platform User Group Czech Republic jsou k dispozici na http://groups­.adobe.com/grou­ps/0ab802f140/sum­mary, kde se rovněž můžete zúčastnit diskuzí a stát se členem.

Komentáře

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentářů
Inline Feedbacks
View all comments

Enum a statická analýza kódu

Mám jednu univerzální radu pro začínající programátorty. V učení sice neexistují rychlé zkratky, ovšem tuhle radu můžete snadno začít používat a zrychlit tak tempo učení. Tou tajemnou ingrediencí je statická analýza kódu. Ukážeme si to na příkladu enum.