Přejít k navigační liště

Zdroják » PR Články » Přijďte na WordCamp Praha 2019, největší konferenci v ČR nejen o WordPressu

Přijďte na WordCamp Praha 2019, největší konferenci v ČR nejen o WordPressu

Články PR Články

Pokud se zajímáte o webové stránky, počítače nebo marketing, a chcete se dozvědět něco nového či poznat skvělé lidi, je pro vás WordCamp ideální akcí, na kterou byste měli zajít.

Největší wordpressová konference v České republice s několikaletou tradicí. To je WordCamp, který se každoročně koná v únoru v Praze a v říjnu v Brně. Ten nadcházející pražský bude 6. ročníkem, zůstane v tradičních prostorách VŠE a organizátoři mají jasně stanovený cíl – zachovat a ještě zlepšit kvalitu akce.

Na příštím ročníku bychom chtěli mít přes 500 návštěvníků, kteří se mohou těšit na nabitý program, známá jména a přednášející ze zahraničí. Program bude rozdělený na uživatelskou a vývojářskou část, na své si tak přijde běžný uživatel i ten, kdo se WordPressu věnuje profesionálně. Celkově chceme posílit také networking a rozšířit komunitu, chybět nebude ani afterparty,“ uvádí Adam Laita, hlavní organizátor WordCamp Praha 2019.

Petra Dolejšová na loňském ročníku vysvětluje nově příchozí GDPR

Program nabitý od začátku do konce

Přednášet budou specialisté svých oborů: například Ondřej Ilinčev ohledně případové studie z UX, Petra Dolejšová ohledně autorského práva v digitálu či Pavel Ungr ohledně téma SEO pro vývojáře. Objeví se ale také Fellyph Cintra, který podrobněji rozebere kontroverzní Guttenberg (obsahový editor nové verze WordPress 5) a řada dalších.

Veškeré informace ohledně programu se dozvíte na oficiálním webu 2019.prague.wordcamp.org, kde si můžete zakoupit vstupenky za 499 Kč, kontaktovat někoho z organizátorů nebo si přečíst zajímavé rozhovory.

Jaký byl loňský ročník 2018

Podívejte se, jak vypadal loňský ročník 2018 v Praze.

Enum a statická analýza kódu

Mám jednu univerzální radu pro začínající programátorty. V učení sice neexistují rychlé zkratky, ovšem tuhle radu můžete snadno začít používat a zrychlit tak tempo učení. Tou tajemnou ingrediencí je statická analýza kódu. Ukážeme si to na příkladu enum.