Přejít k navigační liště

Zdroják » Různé » Open-source řešení v sítích

Open-source řešení v sítích

Články Různé

[Tisková zpráva] Slezská univerzita v Opavě, Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné, Ústav informačních technologií a Liberix, o.p.s. vás zvou na konferenci věnovanou svobodnému softwaru. Akce se koná 29. 10. 2009 v prostorách Obchodně podnikatelské fakulty v Karviné.

Konference je určena široké odborné i neodborné veřejnosti. Hlavním cílem je propagace svobodného softwaru a jeho možností s ohledem na síťové technologie. Součástí budou i praktické ukázky některých řešení a možnost vyzkoušet si konfiguraci služeb či softwaru. Po skončení konference bude vydán sborník příspěvků na CD (včetně ISBN).

Organizační výbor žádá všechny zájemce o aktivní i pasivní účast, aby se na konferenci registrovali na adrese ors.slu.cz. Registrace účastníků zajistí hladký průběh akce a snadné zpracování dotazníků a soutěží, které jsou připravovány.

Call for papers

Programový výbor tímto oslovuje zájemce o vystoupení na konferenci, aby se na stránce ors.slu.cz registrovali se svými anotacemi. Z dodaných příspěvků bude sestaven elektronický sborník. Vítáme také každou pomoc či nabídku spolupráce.

Generální partner konference je společnost Tieto, hlavním partnerem je UNIS computers.

Komentáře

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentářů
Inline Feedbacks
View all comments

Enum a statická analýza kódu

Mám jednu univerzální radu pro začínající programátorty. V učení sice neexistují rychlé zkratky, ovšem tuhle radu můžete snadno začít používat a zrychlit tak tempo učení. Tou tajemnou ingrediencí je statická analýza kódu. Ukážeme si to na příkladu enum.