Přejít k navigační liště

Zdroják » Tiskové zprávy » Konference WebExpo Prague 2012 přináší nový formát zaměřený na vytváření příležitostí pro nová setkání

Konference WebExpo Prague 2012 přináší nový formát zaměřený na vytváření příležitostí pro nová setkání

Články Tiskové zprávy

[Tisková zpráva] 20. – 22. 9. 2012 se v Praze již popáté uskuteční WebExpo Prague – největší IT konference ve Střední Evropě, zaměřená na setkávání webových vývojářů, webdesignerů, online marketérů, obchodníků a podnikatelů.

Zlatý hřebem letošního programu je řada význačných zahraničních řečníků.

Z hlavních hvězd jsou to Ash Maurya (USA) – Lean Startup guru, Aarron Walter (USA) – User Experience Leader z Mailchimp, Ben Kamens (USA) – hlavní vývojář Khan Academy a Alistair Croll (USA) – zakladatel Solve of Interesting.

Jedním z hlavních témat a nosných myšlenek WebExpo Prague 2012 bude networking jehož cílem bude setkávání lidí během konference, navazování nových kontaktů, získávání příležitostí a propojování lidí a jejich schopností. K tomu budou sloužit diskuse o proběhlých přednáškách, meeting pointy s fontánami kávy a také Mini Barcamp, který umožní návštěvníkům konference zorganizovat si vlastní přednášku nebo diskuzi.

Networking bude na konferenci rozvíjen a podporován v rámci samostatného konceptu Networ_king, který umožní sbírat kontakty s WebExpo vizitkami, využívat vlastního systému na vyhledávání kontaktů a také pomůže účastníkům konference se prezentovat pomocí osobního profilu.

Hlavními partnery konference jsou Fakulta informatiky a statistiky Vysoké školy ekonomické v Praze, společnost Microsoft a společnost Seznam.cz.

Dalšími partnery jsou Google, GoodData, Skype, GTS, H1.cz, FlexiBee, 42angels, Jan Melvil Publishing a Doubleshot.

Mediálními partnery konference jsou: Trend Marketing, Marketing & Media, Mediář, Tyinternety, Zive.cz, E15.cz, Český rozhlas, Rádio Česko, Smartmania, Světandroida, Zdroják, Aktuálně.cz, Centrum.cz, Mobilmania.cz, ComputerWorld, CIO Business World, PCWorld.cz, Strategie a Computer.

Společnost WebExpo s.r.o. je inovačním clusterem ve vzdělávání webových profesionálů. Pořádá konferenci WebExpo Prague, která již pátým rokem přiváží hvězdy světového byznysu, designu a programování webu. Další aktivity společnosti WebExpo zahrnují školící program WebExpoAcademy a podpora webových startupů pořádáním akceleračních a mentoringových akcí např. WebExpoStartupCamp.

Kontaktní osoby pro bližší informace:

Jiří Hiemer
Icon Media s. r. o.
T: +420 775 858 868
E: jiri.hiemer@iconmedia.cz 

Šárka Štrossová
WebExpo s. r. o.
T: +420 777 319 299
E: sarka@webexpo.net

Komentáře

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentářů
Inline Feedbacks
View all comments

Enum a statická analýza kódu

Mám jednu univerzální radu pro začínající programátorty. V učení sice neexistují rychlé zkratky, ovšem tuhle radu můžete snadno začít používat a zrychlit tak tempo učení. Tou tajemnou ingrediencí je statická analýza kódu. Ukážeme si to na příkladu enum.