Přejít k navigační liště

Zdroják » Různé » Spoják – týden třetí. Blíží se DNS Flag Day. Články 11 a 13 se zatím neblíží. Nokia, Don’t kill my app.

Spoják – týden třetí. Blíží se DNS Flag Day. Články 11 a 13 se zatím neblíží. Nokia, Don’t kill my app.

Články Různé

Heslovitě: AlaSQL. Don’t kill my app. Android Studio 3.3. Hackování Play with Docker. Hacknuté hostingy. Shape Detection API. Videa z OpenAlt 2018. Android na 64bit. MongoDB mizí ze svobodných distribucí. 📓 CyberSecurity. Rust 1.32.0. Články 11 a 13 zatím neschváleny. DNS Flag Day.

Nálepky:

Denně na vás chrlíme hromadu zpráv na @zdrojak. Jednou týdně vám to nejdůležitější vybereme, spojíme a vydáme Spoják. Toto je třetí číslo. Dnes se vzkazem pro čtenáře v závěru.

Vzkaz pro čtenáře

Pokud se divíte, proč nebyl publikován váš komentář znějící asi takto: „Programovací jazyk XY je sračka a jde to s ním od desíti k pěti“, zkuste se sejít se šéfredaktorem, třeba vám to vysvětlí. 

Další Spoják tu najdete za týden. A zprávy najdete každý den na twitteru @zdrojak.

Chybí vám tu něco? Hodťe odkaz do komentářů.

Komentáře

Subscribe
Upozornit na
guest
0 Komentářů
Inline Feedbacks
View all comments

Enum a statická analýza kódu

Mám jednu univerzální radu pro začínající programátorty. V učení sice neexistují rychlé zkratky, ovšem tuhle radu můžete snadno začít používat a zrychlit tak tempo učení. Tou tajemnou ingrediencí je statická analýza kódu. Ukážeme si to na příkladu enum.